iie

Office Home & Student – Download.Microsoft Office 2013 is nu klaar voor Windows 8

Looking for:

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten free download

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veel van de opties en knoppen zijn simpelweg te klein voor de meeste vingers. Op dit minpuntje na overtuigt Microsoft Office Professional Plus op alle fronten. De PDF-editor, de sterk verbeterde mogelijkheden voor gezamenlijk werken in een document, cloud-integratie met Skydrive en extra’s als het toevoegen van YouTube-video’s aan documenten, zijn grote innovaties. Microsoft Office Professional Plus gebruikt het minimalistische tegelontwerp van Windows 8.

Grote en heldere symbolen verwijzen naar de meest belangrijke functies. Met de nieuwe sjablonen krijg je visueel aantrekkelijke spreadsheets en presentaties.

Verbeter de beveiliging, prestaties en stabiliteit van Microsoft Office De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Wat vind je van Microsoft Office ? Zou je het aanraden? Microsoft Office voor Windows. Bekende toepassingen, nieuwe functies. Microsoft Office voor PC. Office Service Pack 1 1. Your review for Microsoft Office Your review for Microsoft Office Thank you for rating!

Schrijf een recensie. Dit is genant… Er is iets heel erg fout gegaan. Zoeken in de community- en ondersteuningsartikelen Installeer, werk bij en activeer Microsoft en Office Communitylid zoeken. Ik kocht een paar jaar geleden een “office voor thuisgebruik en studenten” bij aankoop van de pc van mijn dochter. Aangezien zij de office versie op haar pc steeds is kunnen blijven gebruiken, heb ik de office die ik toen kocht nooit nodig gehad.

Een paar maand geleden kocht ik een nieuwe pc voor mij en nu zou ik graag mijn toen aangekochte office gebruiken maar op mijn pc staat een recentere versie van office dus ik zou die eerst moeten verwijderen wat ik niet wil doen, en als ik de office code wil gebruiken om bvb de WORD versie die ik nu heb te activeren dan zegt hij “met de gevonden producten in uw account kan WORD niet worden geactiveerd”. Wat kan ik doen? Deze thread is vergrendeld. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.

Ik heb dezelfde vraag 0. Misbruik melden. Details verplicht :. Annuleren Verzenden.

 
 

Office 2013 voor thuisgebruik en studenten.Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten free download

 

Met de nieuwe touch-geoptimaliseerde leesmodus in Word blader je al vegend met je vinger door je documenten. Ook zie je nu beter wie wijzigingen in het document heeft aangebracht en wat er is veranderd. Daarnaast bewerk je in Microsoft Office Professional Plus PDF’s zonder extra software, waarmee het programma rechtstreeks de concurrentie aangaat met Adobe Acrobat.

In Excel zorgt de nieuwe functie Flash Fill ervoor dat de geselecteerde cellen automatisch worden ingevuld. Daartoe analyseert Excel de hele tabel, detecteert afhankelijkheden tussen de cellen en suggereert een waarde of tekst.

Op een soortgelijke manier helpt Excel je ook bij het maken van pivot tabellen en grafieken. Met de nieuwe functie Quick Analysis bekijk je opmaakvoorbeelden in de spreadsheet zelf. PowerPoint heeft twee verschillende presentatieweergaven: eentje voor het publiek en eentje voor de presentator.

Bij het presenteergedeelte vind je naast de presentatie zelf een lijst met opsommingstekens en meer details. Op een tablet schakel je tussen dia’s door te vegen met je vinger of een stylus. Outlook heeft fade-in menu’s voor afspraken, contactpersonen en taken. E-mails worden goed geschaald voor tablets weergegeven, met een geoptimaliseerde lijstweergaven en naar wens op een groter oppervlak.

Wat de bediening betreft zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd in Microsoft Office Professional Plus. De bekende Ribbon wordt uitgebreid als dat nodig is en is geoptimaliseerd voor touch-bediening op tablets en touch screens. Naast afbeeldingen is het ook mogelijk om video’s via met een html-code in je documenten in te voegen. Alle programma’s zijn geoptimaliseerd voor touch-bediening. Microsoft Office Professional Plus bevat een aantal handige functies en is geoptimaliseerd voor touch-bediening.

Ondanks dit werkt het pakket niet echt lekker op tablets. Veel van de opties en knoppen zijn simpelweg te klein voor de meeste vingers. Op dit minpuntje na overtuigt Microsoft Office Professional Plus op alle fronten. De PDF-editor, de sterk verbeterde mogelijkheden voor gezamenlijk werken in een document, cloud-integratie met Skydrive en extra’s als het toevoegen van YouTube-video’s aan documenten, zijn grote innovaties. Microsoft Office Professional Plus gebruikt het minimalistische tegelontwerp van Windows 8.

Grote en heldere symbolen verwijzen naar de meest belangrijke functies. Met de nieuwe sjablonen krijg je visueel aantrekkelijke spreadsheets en presentaties. Verbeter de beveiliging, prestaties en stabiliteit van Microsoft Office De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Wat vind je van Microsoft Office ? Zou je het aanraden? Microsoft Office voor Windows.

Bekende toepassingen, nieuwe functies. Microsoft Office voor PC. Office Service Pack 1 1. Your review for Microsoft Office Your review for Microsoft Office Thank you for rating! Schrijf een recensie. Dit is genant… Er is iets heel erg fout gegaan. Probeer anders dit.

 

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten free download.Microsoft Office – Download

 

Een paar maand geleden kocht ik een nieuwe pc voor mij en nu zou ik graag mijn toen aangekochte office gebruiken maar op mijn pc staat een recentere versie van office dus ik zou die eerst moeten verwijderen wat ik niet wil doen, en als ik de office code wil gebruiken om bvb de WORD versie die ik nu heb te activeren dan zegt hij “met de gevonden producten in uw account kan WORD niet worden geactiveerd”. Wat kan ik doen? Deze thread is vergrendeld.

Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Ik heb dezelfde vraag 0. Ondanks dit werkt het pakket niet echt lekker op tablets.

Veel van de opties en knoppen zijn simpelweg te klein voor de meeste vingers. De PDF-editor, de sterk verbeterde mogelijkheden voor gezamenlijk werken in een document, cloud-integratie met Skydrive en extra’s als het toevoegen van YouTube-video’s aan documenten, zijn grote innovaties. Wees de eerste om uw mening te verlaten! De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.

Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Ik heb dezelfde vraag 5. Misbruik melden.

Details verplicht :. Annuleren Verzenden. Is die versie gekoppeld aan een Microsoft account? In Excel zorgt de nieuwe functie Flash Fill ervoor dat de geselecteerde cellen automatisch worden ingevuld. Daartoe analyseert Excel de hele tabel, detecteert afhankelijkheden tussen de cellen en suggereert een waarde of tekst.

Op een soortgelijke manier helpt Excel je ook bij het maken van pivot tabellen en grafieken. Met de nieuwe functie Quick Analysis bekijk je opmaakvoorbeelden in de spreadsheet zelf.

PowerPoint heeft twee verschillende presentatieweergaven: eentje voor het publiek en eentje voor de presentator. Bij het presenteergedeelte vind je naast de presentatie zelf een lijst met opsommingstekens en meer details. Op een tablet schakel je tussen dia’s door te vegen met je vinger of een stylus. Outlook heeft fade-in menu’s voor afspraken, contactpersonen en taken. E-mails worden goed geschaald voor tablets weergegeven, met een geoptimaliseerde lijstweergaven en naar wens op een groter oppervlak.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *